Hagyományos kezelések

Hagyományos kezelések

portfoiofeatured-04

Alapkezelések

Klasszikus vitaminos masszázs 

Energetizáló, feltöltő kezelés vitaminos-oligopeptides termékekkel, mindenkinek saját bőrtípusára kikevert masszázskrémmel. Saját magam által kifejlesztett, keleti technikákat és francia lifting metódusokat ötvöző masszázst követően a bőr visszanyeri ragyogását, az arckontúrok pedig megemelkednek. 

Kb. 45 perc

Ára 26,00

 

Blemish Control (tini kezelés)  

Aknés, olajosabb bőrök tisztító, egyben hidratáló kezelése. Azoknak, akik csak egy felüdítő, de alapos tisztításra vágynak.

Előkészítés (letisztítás és peeling) után puhítás (gőz vagy speciális puhító oldat, esetleg ezek ötvözete), majd tisztítás, fertőtlenítés, nyugtatás, hidratálás ultrahangos kezeléssel, összehúzás.

Kb. 2 óra

Ára 33,00

 

Tisztító és tápláló anti-stressz kezelés

Kezelés azok számára, akiknek a bőre tisztítást igényelne, de ugyanakkor anti-aging hatóanyagos táplálásra is szorul. Az alap tisztító kezelést egészítem ki bőröregedést-gátló hatóanyagokkal, hogy tiszta, táplált bőrrel, megújulva, felüdülve távozhasson.

Az eleje a Blemish Control kezeléssel egyező, majd tisztítás, fertőtlenítés és ultrahangozás után antiaging hatóanyagos pakolással és 20 perc masszázzsal zárul.

Kb. 2 óra

Ára 36,00

 

Feszesítő kezelés

Könnyű feszesítő kezelés a 30+ bőrök számára, szemkörnyék ápolással. A bőr mélyebb rétegeit töltjük fel peptidekkel, vitaminokkal és feszesítő hatóanyagokkal.  A kezelés segít a bőrnek felébreszteni az öngyógyító mechanizmusait. Egyik kedvenc kezelésem. Teljesen összedolgozik a természettel, olyan, mint egy simogatás, mely után a bőr feltöltődik, kisimul. 

Alkalmas események előtti gyorssegélyként.

Előkészítés után hatóanyag-koktélos gépi kezelés következik, szemkörnyéken különleges összetevőkkel, majd ezt követően 20 perc masszázs és egy könnyű maszk.

Kb. 1,5 óra

Ára 49,00 

 

Hyaluronsavas mélyhidratáló kezelés

Extra erős hidratálás események előtt, gyorssegélyként, vagy nyáron, napozás után. Menyasszonyi, báli sminkek előtt kifejezetten javasolt, szépen feltölti, hidratálja a bőrt. Nagyon könnyű, frissítő kezelés, olyan, mint egy hűsítő limonádé. 

Olyanoknak is ajánlott, akiknek még nincs szükségük extra táplálásra, 25+ bőrökre.

Előkészítés után hyaluronsavas, ceramidos, nanoszómás, fitoszómás koktélos gépi kezelés, masszázs, majd alginát maszk.

Kb. 1,5 óra

Ára 49,00

portfoiofeatured-06

Luxuskezelések

Antiaging – lifting kezelés

Antiaging, hidratáló, feszesítő, bőrtömörítő kezelés a mimikai ráncok elleni hatóanyagokkal, koffeines-carnitines szemkörnyék-ápolással, vitaminokkal. Azoknak, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal. Teljes, komplex táplálás az éhes és szomjas bőrnek.

Előkészítés után liposzómába ágyazott peptidek, hialuronsav és vitaminos koktél elektroporációval bedolgozva, feltöltő hatóanyagos pakolás, majd alginát maszk zárja a kezelést. Ennél a kezelésnél kimarad a masszázs, mert azt szeretnénk elérni, hogy a bevitt hatóanyagok minél tovább a helyükön maradjanak! A Qusomba zárt hatóanyagok a bőr mélyén fokozatosan szabadulnak fel, így folyamatos hatóanyag utánpótlást tudnak biztosítani! 

Kb. 1,5 óra

Ára 69,00

 

Szemkörnyék ápoló programok 

A szemkörnyék kezelések minden antiaging kezelésbe be vannak építve, azt külön nem kell kérni. Azonban, ha kifejezetten a szemkörnyek a legproblémásabb terület, akkor meg lehet turbózni bámilyen kezelést egy intenzívebb szemkörnyék-ápolással. Ebben az esetben is peptideket választok, de a szemkörnyéken többet időzök. Elektroporátorral, LED terápiával, vagy rádiófrekvenciás kezeléssel kötöm egybe.

Kb. 15 perc plusz

Ára 19,00

 

portfolio3

Problémamegoldó kezelések

Bio-ceramidos kezelés

Száraz, túltisztított, erősen napoztatott, feszülő, hámló, viszkető, égő, zsírhiányos bőrök gyógyító kezelése. Visszaépíti a bőrfelszíni emulziót. Szemkörnyék ápolással. Olyan, mint egy gyengéd orvosság, a meggyötört bőr megköszöni a gondoskodást.

Előkészítés után nanoszómás ceramidos pakolás kerül felhelyezésre, szemkörnyékre speciális hatóanyaggal, aktív ampullák ultrahangozása, majd egy könnyű maszk zárja a kezelést.

Kb. 1,5 óra

Ára 49,00

 

Melanox (fehérítő kezelés)

Pigmentfoltos bőrökre kifejlesztett kezelés, halványító hatóanyagokkal, szabadgyökök elleni védelemmel, hidratálással, táplálással. Minden kúrára igaz, de ennél különösen, hogy a legjobb eredmény akkor érhető el, ha otthon is használjuk a megfelelő kozmetikumokat.

Előkészítés után (ide mindenképp mikrodermabráziós vagy hidroabráziós peelinget teszek) halványító koncentrátum ultrahangozása, pakolás.

Kb. 1,5 óra

Ára 49,00

     

Couperose (rosacea kezelés)

A rosaceát nem lehet kúrálni, azonban célzott kezeléssel, megfelelő bőrápolással és kozmetikumokkal kontroll alatt lehet tartani. Ennél a kezelésnél fő szempont a nyugtatás, az irritáció megszüntetése, a komfortérzet visszaszerzése.

Előkészítés után hatóanyagos ultrahangozás, majd nyugtató, hidratáló pakolás zárja a kezelést.

Vadgesztenyére allergiások nem kezelhetők!

Kb. 1,5 óra

Ára 49,00

 

Savas bőrmegújítás

Ennek során a bőr felső, elhalt rétegét eltávolítjuk, ezzel megújulásra késztetve a bőrt.

Eredménye simább, finomabb bőrfelszín, az egyenetlenségek elsimulása, az elszíneződések csökkenése. Szarkalábak, foltok, mitesszerek és olajos bőr esetén javasolt.

Fontos tudni, hogy ez az eljárás nem tünteti el a rosaceát (nem alkalmazható rá), nem tünteti el a pórusokat (javíthat rajtuk), nem tünteti el a keloidokat és nem tünteti el a lógó bőrt sem. Azonban szépen egységesíti az arcbőrt, elhalványítja a foltokat, szebbé, frissebbé teszi a bőrfelszínt, javítja a bőr felszívó-képességét.

A kezelésbe beletartozik egy hatóanyagampullás ultrahangozás és egy pakolás. A kéz kezelése más arckezelésekbe (masszázs, vagy pakolás hatóideje alatt) beépíthető.

Arc 49,00 euro

Kéz 29,00 euro

 

Kategória: Arckezelések, Testkezelések