BLOG

Abrázió. De tényleg hidro?

19 ápr 2017, by Angela in Info

Tudod, hogy mi a különbség az ultrahangos peeling és a valódi hidroabrázió között?

Az, hogy mindkettőt hidroabráziónak nevezik, de valójában csak az egyik az. Na, vajon melyik? Eltaláltad.
Hogy miért nevezik az ultrahangos peelinget hidroabráziónak? Talán, mert egyszerűbb. Vagy mert vizet porlasztva szántjuk le a bőr felületét vele. Vagy egyszerűen csak nincsenek tisztában a szó jelentésével. Végülis abrázió is, meg vizet is használunk közben… Mindegy is, a lényeg az, hogy csak itt, csak most, csak neked lehetőséged adódik rá, hogy felfedezd a különbségeket és hasonlóságokat (megsúgom, ez utóbbiból nem sok van).
Mi is az ultrahangos peeling? Egy kis kézi eszköz, amelyet nedves peelingezésre és komedótisztításra használnak (hogy ez utóbbit milyen eredményességgel, azt most me tárgyaljuk meg).
A spatula gyakorlatilag elrezegteti a bőrfelszínről a nedvességet, koszt, felesleges faggyút. Tiszta, friss érzést hagy maga után, és bármilyen bőrtípusra, bármilyen évszakban alkalmazható. A legérzékenyebb bőrön is. A hátránya az, hogy nem ad egy alapos, mély peelinget, a hatása nem erősebb, mint bármelyik otthoni bőrradírnak. A kozmetikai szalonban is van helye, a mikrodermabrázió levezető lépéseként, illetve savas, vagy enzimes peelinggel kombinálva. Önmagában csak és kizárólag a hiper-ultra-extra érzékeny bőröknél használom.
A valódi hidroabrázió azonban teljesen más elven működik. A vízsugarak erejét ötvözi a vákuumhatással, mely valódi mélytisztítást tesz lehetővé, miközben javítja a sejtanyagcserét és erőteljesen hidratálja a bőrt. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, segít a komedók eltávolításában és előkészíti a bőrt a hatóanyagok befogadására. Segíti a bőrmegújulást, ezáltal a szarkalábak csökkenését eredményezi. Az érzékeny bőrökre is alkalmas, a cserélhető fejeknek és állítható erősségének köszönhetően. A férfiaknál is segít a benőtt szőrszálaknak búcsút inteni. Roppant módon előhidratálja a bőrt, és pont emiatt minden kezelést hatékonyabbá tesz. Tudtad, hogy a hidratált sejtek életfunkciói jobbak? Hatékonyabban lehet táplálni őket! A rádiófrekvenciás feszesítés is sokkal látványosabb hatású mélyhidratált bőrön. Millió olyan előnye van, amelyekkel semmilyen más eljárás nem veszi fel a versenyt. Estig sorolhatnám, de egyszerűbb, ha eljössz és kipróbálod magad. Nyáron kifejezetten ajánlott. 🙂