BLOG

Bombaaa!

07 dec 2016, by Angela in Kozmetika

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Egybegyűltek! Új nap virradt. Jegyezzétek meg, jelöljétek pirossal a naptárakban, mert mától nemhogy új fejezet kezdődik, de egyenesen új könyv íródik az arcfiatalítás történetében! 

Kedvenc kezeléseim a tűs és tű nélküli mezoterápia. Nálam minden eljárás olyan, hogy a lehető legújabb, de csak az jöhet, ami már tudományosan és empirikusan bizonyítottan hatásos. Most ez a két fent említett eljárás esett át egy “fiatalításon” (milyen stílszerű), hogy minél hatékonyabb és látványosabb eredményeket hozzanak. Maga a technológia nem fejlődött, csak a kiegészítések és a hatóanyagok. A tűs mezoterápia (mezopen) kezelésbe bevontam teljesen új tűmodulokat, tehát az eddig elérhető 3-féle tűs fej helyett pillanatnyilag 6-féle van nálam. Ezzel a 6-féle tűvel, állítható tűhosszal, ismétlési sebességgel és az egyénileg kikeverhető hatóanyagkoktélokkal teljes mértékben személyre szabható a kezelés. Mindenkinek saját protokollja van. Nem lesz olyan, hogy a barátnőd is ugyanazt a kezelést kapja, mint te. Miért? Mert a barátnődnek nem ugyanolyan a bőre, mint neked! Mindig is abban hittem, hogy nem szabad egy kalap alá venni a bőröket. Ami minden bőrre jó, az tulajdonképpen nem használ célzottan egyik bőrnek sem. És nagyon-nagyon örülök, hogy a kozmetikai ipar erre tart. Ehhez persze az kell, hogy a kozmetikusok képesek legyenek megítélni, hogy melyik bőrnek pontosan mire van szüksége. (Erre van a sok továbbképzés, amiről már írtam.)

A mezopen tehát teljesen modern, ennél a kombinációnál, mint ami nálam van, sehol nem található újabb. Viszont a tű nélküli mezoterápiához valami még nekem hiányzott. Szép eredményeket hozott, de úgy éreztem, lehetne jobb is. És most megtaláltam! A különlegesen magas koncentrációjú peptidkomplexek formájában. A magyar kozmetikai szakmai oktatás világszínvonalú, a spanyolok pedig híresek a mezoterápiás szérumaikról, tehát ha ez a két náció összefog egy hatóanyag fejlesztésre (márpedig ez történt), akkor robban a bomba. A mezoterápiás bomba. És minden eddiginél nagyobbat szól. 

Én jó néhány hónapja már tudok ezekről a szérumokról, de eddig nem voltak forgalomban. Tesztelés alatt álltak, és az eredmények ígéretesek. Illesztek be a galériába néhány fotót, amíg nincsenek saját fotóim, érjétek be ezekkel. 

Mindenképpen 4-6 alkalmas kúrát érdemes belőle tervezni, heti egyet. Így lesz a leglátványosabb a kezelés. A jövőben lesznek lakossági termékek, amikkel otthon kitolhatod a kezelés hatását, de egyelőre érd be azzal, amit nálam kapsz, hidd el, ebben sem fogsz csalódni. 

Még van időd karácsonyig és szilveszterig, hogy az ünnepekre a lehető legjobb formádat hozd.