Bemutatkozás

Bemutatkozás

Magamról

A Derm-A egy rendhagyó hely, melyet spanyol- és magyarországi tapasztalatokat szintetizálva alakítottam ki. Eltérően a hagyományos gyanta-festés-nyomkodás-ultrahang típusú megközelítéstől, inkább egy megoldás-központú kozmetikát szerettem volna, ahol arra törekszem, hogy minden fennálló problémán segíteni tudjak.

Az esztétikában, a modern technológiában és a károsanyag-mentes, tiszta kozmetikumokban hiszek. A különleges, nem hétköznapi megoldásokban. Abban, hogy egy kozmetikus nem érthet mindenhez tökéletesen, hogy specializálódni kell. Én a problémamegoldásra specializálódtam. Tisztában vagyok vele, hogy ez a fajta megközelítés nem való mindenkinek, de ez így van jól. Nem várok mindenkit. Azokat várom, akik megoldást szeretnének találni, és akik szeretik az otthonos, ugyanakkor steril és professzionális környezetet. Akik nyitottak az új módszerekre és egészséges, fiatal, jól funkcionáló bőrt szeretnének. Akik úgy gondolják, van élet az iontoforézisen túl. És azokat, akiknek eddig hosszú kilométereket kellett utazniuk egy-egy komolyabb kozmetikai kezelésért.

Azt csinálom, ami szerintem jó. Ez a szenvedélyem, a hivatásom, és hiszem, hogy jobban tudom, mint a kliensem, hogy mi kell a bőrének. Ő azt tudja, hogy mit szeretne elérni, én pedig azt, hogy azt hogyan érhetjük el közösen.

Olyan kozmetikát akartam nyitni, amiben meggyőződéssel hiszek, nem pedig olyat, “amire igény van”. A klienseknek el kell hinniük, hogy én tudom jobban, hogy a bőrüknek mire van szüksége. Én olyat és úgy szeretek adni, ami máshol nincs. Éppen ezért, azokért a dolgokért, amik máshol megtalálhatóak, nem kell hozzám jönni. Nem tetoválok, nem teszek fel szálas műszempillát, mert azokban nem vagyok a legjobb. Nem akartam egy sokadik ugyanolyan kozmetikát nyitni, viszont azt nagyon jól látom, hogy mik azok a pontok, ahol segíteni tudok. Ennek alapján állítottam össze a kezeléseim listáját, és így alakult ki a Derm-A, amely egy egyszemélyes, arc- és testkezelésekre specializálódott stúdiókozmetika. Egy misszió. Nevelés, hogy aztán otthon mindenki folytathassa a bőre ápolását az instrukcióim alapján – már a segítségem nélkül. Olyan, mint járni tanítani a csecsemőket. Ők sem az újságból, vagy az internetről tanulnak… 🙂

(Éppen ezért a hagyományos kiegészítő kezelések, mint patronos gyanta, festések, szemöldök-igazítás, normál masszázs, nálam önmagukban nem vehetők igénybe, azonban arckezelések mellé 1-1 ingyen jár.)

Az, hogy mindig van parkolóhely és kávé, csak bónusz. 🙂

A kezelések a Derm-a Stúdiókozmetikában teljességgel személyre szabottak, minden kedves vendég igényeinek és bőre szükségleteinek megfelelően egyénileg tervezve.

„Nincs rossz bőr, csak nem megfelelő bőrápolás. Az eredmények inspirálnak, és a tudomány fejlődése, amely egyre inkább lehetővé teszi azt, hogy a bőrt, amivel születtünk, azzá a bőrré varázsoljuk, amilyet szeretnénk. Ki szeretném alakítani az igényt a jóra, a minőségire, az egyedire. Az én kliensem az önmagára igényes nő és férfi.”

 

Kategória: Információk