Cukorpasztás szőrtelenítés

Cukorpasztás szőrtelenítés

Cukorpasztás szőrtelenítés

 

Ez a szőrtelenítő eljárás a hagyományos gyantához hasonló ideig tartó eredményt ad, azonban annál jóval kíméletesebb. A cukorpaszta pontosan az, ami a neve is: cukorból főzött paszta. Semmilyen allergént (amennyiben valaki a cukorra nem allergiás) nem tartalmaz, a kezelési hőmérsékleten teljességgel kizárt, hogy égési sérülést okozzon, valamint teljes mértékben bőrbarát. Csak a szőrbe ragad bele, így ha esetleg ugyanazon a bőrfelületen másodszor is végig kell menni (óhatatlanul előfordul ilyesmi), a második alkalommal már jóval kevésbé fáj, mivel jóval kevesebb a szőr, amibe kapaszkodhat. Vízoldékony, a bőrön maradt maradék nedves kendővel letörölhető, a ruhából 30 fokon kimosható.

Az applikáció módjának köszönhetően minimálisra csökkenthető a betöredezett, vagy benövő szőrszálak esélye. Olyan, mintha a hagyományos gyanta és a csipeszelés előnyeit egyesítették volna ebben a termékben.

A bikini-, fazon- illetve a teljes brazil intim gyantázást évek óta csak ezzel csinálom. Nem vesz igénybe több időt, viszont összehasonlíthatatlanul több előnnyel jár, higiénikusabb és gyengéd a bőrhöz. Mivel gyantázáskor a szőr kitépéséről van szó, a fájdalom elkerülhetetlen, de semmivel sem nagyobb, mint a hagyományos gyantázáskor, sőt!

Minden testrész gyantázható vele, a szemöldöktől elkezdve a lábig, bár a végtagok esetében a felhordás-letépés módja miatt több időt vesz igénybe. Apróbb testrészek, pl szemöldök, vagy intim zóna esetén ez az időtöbblet elhanyagolható.

Plusz előnye, hogy aki lelkiismeretesen jár gyantáztatni, annak néhány év alatt szemmel láthatóan csökken a szőrzete. (Persze ez a hatás összehasonlíthatatlan a tartós szőrtelenítés hatásával.)

Érdemes kipróbálni, csak előnye van.

Kategória: Testkezelések