Fiatalítás

Fiatalítás

non invaziv mezoNon invazív mezoterápia (elektroporátor)

Az összes létező kozmetikai módszer közül ezzel tudjuk a leghatékonyabban, legmélyebbre juttatni az orvosi tisztaságú hatóanyagkoncentrátumokat, az erőteljes ránctalanító hatás érdekében.
Az eljárás menete: előkészítés, peeling/abrázió, sterilizálás, maga a kezelés, végül zárómaszk, amely rajta marad a bőrön.

 

Részletek 

arcfeszesítes

Rádiófrekvenciás facelifting

Az elektromágneses hullámok segítségével fájdalommentesen, a bőr alsó rétegeiből induló feszesítő, bőremelő hatást érünk el.

 

 

Részletek

 

 

kollagén indKollagén indukciós terápia, mezopen

Minden tekintetben jolly joker kezelés. A test fiziológiás immunfolyamatait segítségül hívva, orvosi tisztaságú hatóanyagokat adagolva kombinált hatást érünk el. A bőr általános állapota erősen javul, a ráncok, hegek halványulnak, a megereszkedett bőr feszesedik.

 

Részletek

mikroderm

Mikrodermabrázió

Igen hatékony bőrmegújító eljárás, a szelíd erő. Hatására a bőr felszívóképessége javul, a foltok, hegek halványodnak.

 

Részletek

Beauty treatment concept. Woman relaxing getting ultrasound skin cleaning treatment at spa salon. Body care healthy lifestyle.

Hidroabrázió

A legkíméletesebb bőrmegújító eljárás, mely a víz és az ultrahang erejét ötvözi, erősen előhidratálja a bőrt a kezelésekhez, miközben tökéletes peelinghatást ad. Semmilyen ellenjavallata nincs, bárkinél alkalmazható

 

Részletek

Fotobiostimulációs ultrahang, Hidegterápia, Bioptron kezelés

0,00 euro

Szükség és a bőr igényei szerint bármelyik kezelésbe beiktatható, a kezelések során a kezelések árában benne foglaltatik, külön fizetni nem kell érte.

Önmagában csak ultrahangos kezelés (letisztítás, peeling, ultrahang 1 ampullával, befejező krém) 10,00 euro

 

 

 

 

Kategória: Arckezelések