Fogyasztás

Fogyasztás

Nem invazív mezoterápia

A gép maga nem tesz mást, mint adott hatóanyagot bejuttat, éppen ezért, bár leggyakrabban antiageing gépként használják, kiválóan megállja a helyét a testkezelésekben is, értsünk ezalatt bármit: tokakezelés, zsírbontó testkarcsúsítás, vagy lógó bőr feszesítése. Az eredményesség kulcsa a megfelelő hatóanyag megválasztása.

A javallatok és ellenjavallatok megegyeznek az arckezelésnél leírtakkal.

A kezelés során steril zsírbontó, feszesítő hatóanyagokat juttatunk be célzottan a megfelelő területekre, melynek következménye a helyi zsírszövet csökkenése lesz. A kezelés kúrában ajánlott, lehet ötvözni mezorolleres előkezeléssel.

Ára combon 35,00 euro

Has, vagy fenék 25,00 euro

Térdek 20,00 euro

Rollerezéssel kombinálva területenként + 15,00 euro (+ első alkalommal a roller ára 20,00 euro)


Kavitációs és rádiófrekvenciás zsírbontás

A leginkább hatásos zsírbontó, átformáló kezeléskombináció. Nem való mindenkinek, csak kifejezett zsírpárnák esetén hatásos. A kavitációs ultrahang roncsolja a zsírsejteket, amelyek így kikerülnek a sejtközötti térbe, majd innen a rádiófrekvenciás kezelőfej segítségével, a nyirokutakon keresztüli kiürülését segítjük, egyben egy szöveti feszesítő hatást érünk el. Az eredmény helyi fogyás fájdalom és gyógyulási idő nélkül, megemelkedett testkontúrok. A kezelés kúrában ajánlott, akár 6-10 alkalommal, és kizárólag abban az esetben eredményes, ha a vendég megissza a megfelelő mennyiségű vizet. Ha a harmadik kezelés után sincs látványos eredmény, ez szinte biztos, hogy annak tudható be, hogy elégtelen a folyadékfogyasztás, erre nincs ráhatásom, így ebben az esetben a megkezdett kúrát nem áll módomban tovább alkalmazni!

Ára combokon 59,00 euro

Hason, vagy fenéken 39,00 euro

Térdeken 29,00 euro

Fokozza a hatását a rögtön kezelés után igénybe vett gépi nyirokmasszázs.


Rádiófrekvenciás feszesítés, cellulitkezelés

Ezt a kezelést önmagában fogyasztásra nem, inkább csak testkompozíció változtatásra szoktam ajánlani, de nagyon jó feszesítő és nyirokkeringés-serkentő hatása van. Cellulitkezelésre ideális, mert a zsírrétegben felhalmozódott méreganyagokat (mely a cellulit oka) képes „kihajtani” a szövetekből. A mélyebb rétegek melegítése okán valamennyi zsírbontó hatása ugyan van, de ha fogyás a célunk, akkor hatásosabb kavitációs kezeléssel kombinálni.

Leginkább azoknak ajánlható, akiknek egy fogyókúra után a kritikus helyeken egyenetlen, lógó bőr maradt, illetve azoknak, akik elégedettek a testsúlyukkal, de itt-ott tökéletesítésre szorulnak.

A javallatai és ellenjavallatai megegyeznek az arckezelésnél leírtakkal.

Ára combokon 35,00 euro

Hason, vagy fenéken 25,00 euro

Térdeken 20,00 euro

 

Kategória: Testkezelések